2022-01-08 07:54:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Sohasem szabad más emberek gondjait túlságosan magadra venned

Napi horoszkóp január 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyében jár szombaton, ami számodra külön öröm, hiszen óriási lendülettel támogat téged a törekvéseidben. Épp ideje, nem igaz, hiszen nem szívlelted a január eleji bágyadtságot. A napi horoszkóp szerint végre tele leszel tetterővel, visszanyered az optimizmusodat, a lelkesedésedet. Használd pozitív módon az energiákat!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szép napra számíthatsz szombaton. Igazán közel kerülhetsz valakihez. Lehet ez a másik a párod, vagy egy barátod, esetleg rokon, de az biztos, hogy sikerül megnyitnod a szívedet előtte, és egyáltalán nem bánod meg az őszinte beszélgetést.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szombaton valaki keményebb hangot üt meg veled szemben, mint indokolt lenne. Nagy lehet a kísértés, hogy ezekre te is keményen válaszolj, ám kipróbálhatnál ez egyszer valami mást is. Mosolyogj és maradj higgadt bármit mond a másik, mert ezzel elbizonytalanítod!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Amikor a megérzéseidre támaszkodsz, általában helyesen is döntesz. De épp ez a te egyik nagy erősséged. Szombaton ugyanakkor a racionális gondolkodásra is szükséged lesz egy ügyben. Így bármit is diktál a szíved, figyelj a józan észre is. Akkor döntesz jól, ha harmóniát érzel ebben a kettőben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A körülötted lévő emberek pontosan tudják, bármilyen helyzetben számíthatnak rád. Így aztán, ha baj van, általában te is támaszkodhatsz rájuk. Szombaton pedig még kellemes meglepetés is érhet: olyan helyről jön a segítség, ahonnan nem is vártad volna!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold és a Merkúr fényszöge csodás napot jelez. Ahogyan szombaton gondoskodsz másokról, azt annyi szeretettel teszed, hogy könnyedén hálatelt, békés hangulatot teremtesz magad körül. Érzékenységednek köszönhetően meglátod a különleges pillanatokat, és mélyen át is éled ezeket.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagy benned a megfelelni vágyás. Úgy érzed, fontos, hogy te alkalmazkodj a környezetedben élőkhöz. Sokszor hasznos ez, de egyáltalán nem mindig. Vannak dolgok, ügyek, amelyekben nem muszáj követni a többieket, ha eltérő a véleményed. Állj ki a sorból és nézd meg, milyen ott az élet!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sok benyomás, élmény ért a héten, s ezért ideje rendet tenni a gondolataidban, a lelkedben. Jót tenne egy kis feltöltődés a szabadban. A kocogás, futás, úszás – tehát a monoton és kitartást igénylő mozgásformák – mind felfoghatóak meditációként is. Engedd el magad, hagyd, hogy keresztül haladjanak rajtad az érzések, benyomások!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sohasem szabad más emberek gondjait túlságosan magadra venned, még akkor sem, ha úgy érzed, neked is lenne azzal a helyzettel tenni valód. Szombaton a közeledben valakinek problémája akad, és te ismét azt érzed, hogy neked kell megoldani helyette. Tévedsz! Hagynod kell tanulni az illetőt a hibáiból!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A szerelemben most valahogy minden könnyedén megy. Sőt, magad is meglepődsz azon a szenvedélyen, ami a szívedben ébred valaki iránt, aki már rég nem adott hírt magáról. Lehet, hogy egyszer visszautasítottad őt, de épp ez korbácsolta fel az érdeklődését irántad...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy ideje szinte érzelmi hullámvasúton érzed magad, így hol ilyen, hol olyan hangulatban telnek a napjaid. Szombaton végre kiegyensúlyozódnak a dolgok, rendbe jön a lelked, visszaáll a jó hangulatod. Sokkal stabilabb időszak köszönt mostantól rád. Használd ki minél jobban az elkövetkező napokat!


Halak: II. 19. - III. 20.

Szombaton remekül forgatod a szavakat, érzelmi intelligenciád kitűnik minden helyzetben. Ragadd magadhoz az irányítást, ha konfliktus támad a környezetedben, mert most te vagy az, aki elhozhatja a békét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: